Fijne feestdagen!

4082914_orig

 

 

Het einde van 2015 komt stilaan in zicht… De winkels lopen vol met last minute shoppers op zoek naar dat ene cadeau, in de keukens heerst er een geurige bedrijvigheid, de lichtjes in de kerstboom hangen te fonkelen,… De mensen kijken uit naar enkele dagen vrijaf, lekkere feestmaaltijden en leuke momenten met vrienden en familie.

Gericht aan al haar leden en hun families, alle hulpverleners in België, Nederland, de Verenigde Staten en Canada, de ordehandhavers en militairen wenst het voltallig bestuur van Fire Observers vzw graag een gelukkig en voorspoedig 2016 met een goede gezondheid, geluk, liefde en vuur!

Aan allen die tijdens de feestdagen van wacht zijn of op buitenlandse zending zijn…bedankt en be safe!

 

Fijne feestdagen en een gelukkig 2016!

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fireobservers.org/blog/2015/12/24/fijne-feestdagen/