Receptie voor de groep Atlanta 2014

Vandaag werd er door reisagent Connections een receptie aangeboden voor de groep Atlanta 2014. Verscheidene deelnemers en leden van het bestuur waren present.

Connections is reeds enkele jaren één van onze partners waar we boekingen uitvoeren voor ondermeer de vluchten voor onze stages. Ook voor de stage in maart werd bij hen geboekt. De ochtend na het vliegtuigongeluk werd Connections reeds op de hoogte gebracht en contacteerde ons boekingskantoor te Ukkel onze organisatie. Ook na de terugkeer in België namen ze met ons contact op en liet men ons weten dat zij nog "iets" gingen organiseren. Dat iets was dus de receptie die deze avond werd aangeboden.

Verschillende Connectionsmensen waren aanwezig, alsook de Sales Manager. Er werd gepraat over het ongeluk en de nasleep, er werd gepraat over de stages en over de werking en doelstellingen van Fire Observers vzw. Ook de nodige contacten werden gelegd om in de toekomst mogelijks nog een meer intensieve samenwerking op te bouwen.

Vanuit Connections werd deze receptie aangeboden als teken van dank en appreciatie voor wat onze leden hebben ondergaan en gedaan ter plaatse. Op het einde van de avond kreeg iedereen nog een geschenk mee naar huis. Een zeer mooi gebaar van Connections, waarvoor dank!

 

IMG_1909

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fireobservers.org/blog/2014/06/06/receptie-voor-de-groep-atlanta-2014/