Robby Pauwels

Voorstelling Robby Pauwels – Bestuurslid

robby_pauwels

Robby Pauwels is woonachtig in Stekene en sinds 2012 lid van Fire Observers vzw. Zijn interesse in onze organisatie werd aangewakkerd door een collega die in 2012 deelnam aan de stage San Diego.

In 2013 werd hij geselecteerd voor zijn eerste stage, bij de reno Fire Department in Nevada. Aangezien deze stage een prachtige tijd was voor hem besloot hij om lid te blijven en zich in de toekomst nogmaals kandidaat te stellen voor een stagedeelname. Die kwam er dan ook met de stage Long Beach 2016. Ondertussen trok hij ook al met zijn lieve vrouw Nancy de plas over.

In 2017 trad Robby Pauwels toe tot het bestuur van onze organisatie om actief stages in te richten en te begeleiden.

“De stages zijn een aanrader voor wie houdt van reizen en voor wie het leven van een Amerikaanse brandweerman van op de eerste rij wil meemaken.  Ik kijk er graag naar uit om je te verwelkomen op één van de volgende stages van bij de Fire Observers.”, aldus Robby.

Robby is in het dagdagelijkse leven Process Operator voor een chemiebedrijf in de Antwerpse haven. Daarnaast is hij ook nog eens vrijwilliger bij de Hulpverleningszone Waasland in de post Stekene en dat sinds 2011.

 

 

 

 

 

 

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: /robby-pauwels/