Carl Verstrepen

Voorstelling Carl Verstrepen – Secretaris / Penningmeester

carl-verstrepen Carl is geboren te Antwerpen in 1978. Op zijn twaalfde verhuisde hij naar Roosdaal. Heden is hij woonachitg te Lochristi.

Hij is reeds jaar en dag actief binnen de hulpverleningswereld. Zoals zovelen startte dit bij het Rode Kruis op 16-jarige leeftijd. Toen hij 18 was, kwam hij als vrijwilliger in dienst bij de brandweer van Lennik. Sindsdien heeft hij, zowel als vrijwilliger als beroepskracht, in diverse functies gediend bij verschillende korpsen en diensten.

Naast reizen en genieten van het goede leven vult hij zijn vrije tijd met ondermeer het organiseren van brandweerstages binnen de vzw Fire Observers, zeilen en helikopterluchtvaart.

Carl is sinds 2003 lid van de vzw Fire Observers. In april 2004 stak hij voor een eerste keer de oceaan over en kwam uit in San Diego, Californië om er een stage te lopen bij de brandweer. Het werden twee zeer fijne maar zware weken en Carl had het serieus naar zijn zin. Enkele maanden nadien werd hij gevraagd om als bestuurslid tot het bestuur toe te treden wat hij dan ook deed.

Ondertussen heeft hij reeds meerdere stages begeleid en helpen begeleiden. 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fireobservers.org/carl-verstrepen/