Stages 2024

Beste Fireobservers,

In 2023 hadden we 3 stages gepland naar Memphis, Fresno en Orange County. Ondertussen is de stage naar Memphis succesvol afgerond en vertrekt eerstdaags de groep naar Fresno. In oktober vertrekt dan de laatste groep naar Orange County.

Voor 2024 hebben we 3 stages gepland die bekend in de oren zullen klinken.

Na succesvolle eerdere stages op deze locaties, plannen we voor volgend jaar een voorjaarsstage in St. Louis in de staat Missouri. Het brandweerkorps St. Louis Fire Department heeft ons voor de eerste keer verwelkomd in 2018

Verder organiseren we nog 2 najaarsstages.

Voor de derde keer lopen we stage in Miami bij Miami Dade Fire & Rescue in de staat Florida, na 2 succesvolle stages in 2000 en 2016.

Als laatste stage voor 2024 organiseren we een stage in Las Vegas bij Clark County Fire Department in de staat Nevada Dit korps hebben we eerder voor de eerste keer bezocht in in 2019.

De inschrijvingsperiode voor deze 3 stages start op heden en loopt tot 30 september. Alle informatie met betrekking tot data, kostprijs en programma vind u terug in de aankondigingen van deze 3 stages via deze link

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fireobservers.org/blog/2023/09/01/stages-2024/