Stages 2020 geannuleerd

Ingevolge de evolutie van de corona pandemie in Europa en de USA zijn wij helaas genoodzaakt om ook de najaarsstages 2020 naar Tucson en Orlando te annuleren. Door de onzekere toestand werd tevens besloten om momenteel geen nieuwe stages te organiseren en te wachten tot er min of meer opnieuw normaal kan worden gereisd. Nieuwe engagementen opzetten en boekingen uitvoeren is op dit moment immers onverantwoord. Het is de doelstelling van de VZW om de geannuleerde stages in 2021 te hernemen. Mogelijks zal dit evenwel pas vanaf het najaar 2021 opnieuw mogelijk zijn.
Wanneer we de geannuleerde stages terug opstarten zal er voorrang gegeven worden aan de leden die oorspronkelijk voor deze stages waren ingeschreven om opnieuw deel te nemen. Dit lijkt ons de meest billijke oplossing.
Aangezien we momenteel dus aan onze leden niets kunnen aanbieden werd besloten om het lidmaatschap van iedereen automatisch met 1 jaar te verlengen. Ook voor wie nu lid wordt en de bijdrage betaald zal dit voor 2 jaar in aanmerking komen. Uiteraard hebben wij als VZW wel een aantal vaste kosten die doorlopen. Elke jaarlijkse bijdrage die toch gestort wordt zullen we dan ook verwelkomen en beschouwen als een ondersteuning van de werking van onze VZW en het prachtige initiatief welke wij reeds sinds 1996 hebben aangeboden.
In oktober 2021 zal de VZW zijn 25 jarig bestaan vieren. We hopen dat deze moeilijke periode dan achter ons zal liggen.
Ondertussen wensen wij al onze leden, sympathisanten vrienden en familieleden een goed gezondheid toe.

De voorzitter
Opstal Marc

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fireobservers.org/blog/2020/07/26/stages-2020-geannuleerd/