Stages 2020

Traditiegetrouw stellen we de nieuwe stages altijd voor op 1 september. Deze keer werd dit echter met enkele dagen verlaat.

Reden hiervoor was een zeer drukke zomerperiode voor de bestuursleden en dan daarna kwam slecht weer in de VS ook nog eens roet in het eten gooien.

We wensen ons hiervoor te verontschuldigen en we bedanken jullie van harte voor het begrip.

Vandaag zijn we zeer blij enkele stages voor 2020 te mogen bekendmaken!

In principe worden het drie nieuwe korpsen waar we te gast zullen zijn.

In het voorjaar trekken we naar Memphis, Tennessee. Na drie voorgaande stages in Nashville mocht een stage in het tweede grootste korps van de staat zeker niet ontbreken.

In het najaar trekken we naar Orlando, Florida. Florida is reeds meermaals op het programma gekomen van Fire Observers vzw en zo ook de stad Orlando doch hebben we er nooit stage gelopen.

Daar komt deze keer verandering in.

De derde stage voor 2020 staat eveneens in het najaar maar hierop hebben we nog geen volle 100% goedkeuring gekregen. Het betreft het korps van Tucson, Arizona.

De onderhandelingen lopen zeer goed en in principe zal deze stage geen probleem zijn. Momenteel is men ter plaatse enkele logistieke problemen aan het oplossen, we verwachten een definitieve goedkeuring eerstdaags.  

Vanaf vandaag kunnen jullie dus inschrijven voor kandidaat-deelname aan de stages. Na de inschrijvingsperiode zal een selectie gebeuren aan de hand van het deelname- en selectiereglement.

In eerste instantie zijn enkel de inschrijvingen van leden geldig. Als er na de inschrijvingsperiode nog plaatsen vacant staan, dan kunnen niet-leden ook kans maken op deelname.

Enkel inschrijvingen via het inschrijvingsformulier op de website zullen als geldige inschrijving beschouwd worden.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fireobservers.org/blog/2019/09/06/stages-2020/