Eerste stageprogramma van 2017 is onderweg

Deze ochtend was het verzamelen geblazen voor 14 Fire Observers. Het was tijd om de eerste stagereis van 2017 aan te vatten, één die deze keer doorgaat bij de brandweerdienst van Jacksonville, Florida. Jacksonville is een vrij grote stad in het Noorden van de stad en ook een gekende plek voor onze vzw.

Het is de 4de keer dat JFRD ons zal verwelkomen en ontvangen voor een brandweerstage. De 11 leden en begeleiders Paul Vanlook, Eric De theije en Mario Colle krijgen de drukste eenheden van het korps ter beschikking om mee uit te rukken naar allerhande incidenten. Naast de eigenlijke tijd in de brandweerposten zullen er ook enkele werkbezoeken op het programma staan zoals de Fire Academy, Marine Division,… Na de stage vullen ze nog een weekje als toeristen vooraleer zij terug huiswaarts keren.

De plekken die op het programma staan zijn Orlando, Daytona Beach, Miami en de Florida Keys. De stagegroep zal ook mee oplopen in de Delray Beach St Patrick’s Day Parade op 11 maart. De geplande thuiskomst van de groep is voorzien op 16 maart.

jax_groep

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fireobservers.org/blog/2017/02/28/eerste-stageprogramma-van-2017-is-onderweg/