Stages 2017

Enkele minuten gelden werden de stages voor 2017 voorgesteld. Het zijn wederom 4 topbestemmingen waarvan 1 plek die totaal nieuw is en 3 korpsen waar we naar terugkeren.

Zoals elk jaar gaan 2 van deze stages door in het voorjaar en de andere gaan door in het najaar. Naast de stage bij de brandweerdienst op zich hebben we ook een mooi toeristisch programma uitgewerkt voor elke regio.

Alle leden kunnen zich inschrijven voor één of meerdere stages doch kan je maar deelnemen aan 1 stage per jaar, na selectie uiteraard. Inschrijvingen zijn enkel geldig via het inschrijvingsformulier dat terug te vinden is op de website. Volgens het deelnamereglement zullen de kandidaat-deelnemers geselecteerd worden na het afsluiten van de inschrijvingsperiode, welke afloopt op 30 september 2017 te 24h00.

Veel geluk en misschien tot binnenkort!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fireobservers.org/blog/2016/09/01/stages-2017/