Eric De Theije

Voorstelling Eric De Theije – Bestuurslid

eric_de_theije

Mijn naam is Eric de Theije en ben woonachtig in Westdorpe waar ik sinds 1985 vrijwilliger ben. Brandweer Westdorpe maakt deel uit van de veiligheidsregio Zeeland.

Westdorpe is gelegen aan de Nederlands- Belgische grens bij Zelzate. Het is dan ook door de Zelzaatse brandweercollega's dat ik de fireobservers leerde kennen en mijn eerste stage naar Washington DC mocht meemaken.

Deze reis werdt extra versterkt door de gebeurtenissen van 9-11, mede omdat we met de groep nog op het WTC geweest waren in dat jaar. Het reizen naar The States en de ervaringen met de brandweercollega's delen boeit me en dit was voor mij aanleiding om als eerste Nederlander toe te treden tot het bestuur.

 

Tot ziens op een van onze stages of enig ander moment

Eric de Theije

 

 

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fireobservers.org/eric-de-theije/