Lidmaatschap 2019

 

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er al bijna op, we hopen dat iedereen ondertussen bekomen is van de eindejaarsactiviteiten en rijkelijke feestmaaltijden.

Het voltallige bestuur van Fire Observers vzw wenst aan ieder van jullie en jullie families het allerbeste toe voor een gezond en veilig 2019!

Traditioneel moeten we ons met een nieuw jaar ook in regel stellen met het lidmaatschap. De hernieuwing voor het lidmaatschap 2019 gaat door gedurende de eerste 3 maanden van het jaar. Dit wil zeggen dat elk lid een hernieuwing moet doen en het lidgeld ons bereikt moet hebben voor 1 april 2019. Als we tegen die datum geen hernieuwing en lidgeld ontvangen hebben, worden jullie van de ledenlijst geschrapt en verliezen jullie bijgevolg je plaats in de rangschikking.

Leden die zich hebben aangesloten na 1 september 2018 moeten nu geen hernieuwing meer doen, zij zijn automatisch in orde met hun lidmaatschap voor 2019.
Dezelfde regel is van kracht voor leden die reeds een hernieuwing hebben uitgevoerd na 1 september 2018.

Nieuwe leden kunnen zich uiteraard ten allen tijde aansluiten.

Het lidgeld voor 2019 blijft ongewijzigd en staat vast op € 20,00.
Alle betalingsmodaliteiten en verdere info kunnen jullie terugvinden op de website. Indien je dan nog vragen hebt kan je die steeds per mail naar het secretariaat sturen.

Jullie status en rangschikking op de ledenlijsten kunnen jullie ook altijd ten allen tijde terugvinden hier op de website.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fireobservers.org/blog/2019/01/28/lidmaatschap-2019/