Vergeet je hernieuwing van lidmaatschap niet!

1

 

2015 is ondertussen al even bezig. Met het nieuwe jaar komen steeds nieuwe wetten, regeltjes en moeten we ons ook in regel stellen met de lidmaatschapsvoorwaarden.

Om in regel te zijn met de voorwaarden en lid te blijven in 2015 moeten alle leden hun hernieuwing doorvoeren en dit door middel van betaling van het lidgeld, welke € 20,00 bedraagt. Je kan de nodige betalingsmodaliteiten terugvinden hier op de website, onder de pagina "Lid worden". De hernieuwingen en betalingen moeten ons bereikt hebben uiterlijk 31 maart 2015. Leden waarvan we op 1 april 2015 geen betaling hebben mogen ontvangen zullen uit het ledenbestand geschrapt worden en zo ook hun rangschikking op de ledenlijsten verliezen.

Oud-leden die geen lid meer zijn van Fire Observers vzw maar zich opnieuw willen aansluiten, zullen na ontvangst van betaling van het lidgeld gerangschikt worden op ledenlijst 2, na de laatste stage en de eerstvolgende stage van Fire Observers vzw. Gelieve het invulformulier te gebruiken zodat we opnieuw over al je gegevens beschikken.

Leden waarvan we tussen 1 september 2014 en 31 december 2014 reeds een betaling hebben mogen ontvangen zijn reeds in orde met hun lidmaatschapsvoorwaarden voor 2015.

Nieuwe leden kunnen zich ten allen tijde inschrijven en aansluiten.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fireobservers.org/blog/2015/01/06/vergeet-je-hernieuwing-van-lidmaatschap-niet/